HACCP

foto

Kontrola systemu HACCP instruktaż opracowania

Kontrola systemu HACCP instruktaż opracowania procedury audytu. W przeciwieństwie do obecnie dyrektyw, nie działają wprost na przedsiębiorcę a przepisy krajowe, nowe przepisy Unii Europejskiej przygotowane w formie rozporzadzeń, działają wprost na przedsiębiorcę urzędową kontrolę żywności i są nadrzędne krajowych, mogłyby być z niezgodne z ich zapisami.

Kategoria: HACCP
Dodany: 2020-05-07
Komentarze: 0

Zobacz więcej ...

foto

system ghp

system ghp. W przeciwieństwie do obecnie dyrektyw, nie działają wprost na przedsiębiorcę a przepisy krajowe, nowe przepisy Unii Europejskiej przygotowane w formie rozporzadzeń, działają wprost na przedsiębiorcę urzędową kontrolę żywności i są nadrzędne krajowych, mogłyby być z niezgodne z ich zapisami. Rozporządzenia te odnoszą się do dotyczących GMP, GHP, HACCP,.

Kategoria: HACCP
Dodany: 2020-05-06
Komentarze: 0

Zobacz więcej ...

foto

Każdy podmiot na rynku w produkcji

Każdy podmiot na rynku w produkcji obrotu materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z żywnością, zgodnie z ustawą z dnia sierpnia r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. z r. Nr , poz. z późn. zm.) jest obowiązany stosować się w zakładach zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) dobrej praktyki higienicznej (GHP).Zasady GMP i GHP powinny być zapisane i ujęte w formie procedur, instrukcji, gwarantując powtarzalne i bezbłędne.

Kategoria: HACCP
Dodany: 2020-05-06
Komentarze: 1

Zobacz więcej ...

foto

haccp bar Księga Reklamacji

haccp bar. Księga Reklamacji jest dokumentem związanym z Księgą HACCP i stanowi zespół danych dotyczących uwag klientów jakości wyrobu usługi. Ze względu na wykazywania wyczerpujących informacji określonej reklamacji i przebiegu jej rozpatrywania, strony w Księdze przygotowane w postaci wygodnej tabelki, w której można śledzić proces reklamacyjne w każdej, nawet najdrobniejszej sprawie, od momentu złożenia reklamacji klienta do ostatecznego rozstrzygnięcia.

Kategoria: HACCP
Dodany: 2020-04-19
Komentarze: 2

Zobacz więcej ...

foto

Każdy podmiot na rynku w produkcji obrotu

Każdy podmiot na rynku w produkcji obrotu materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z żywnością, zgodnie z ustawą z dnia sierpnia r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. z r. Nr , poz. z późn. zm.) jest obowiązany respektować w zakładach zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) dobrej praktyki higienicznej (GHP).Zasady GMP i GHP powinny być.

Kategoria: HACCP
Dodany: 2020-04-16
Komentarze: 1

Zobacz więcej ...

Copyright © 2019 Instrukcje VAT